vineri, 9 decembrie 2011

Pymaxe şi Windows

Pentru a dezvolta Pymaxe folosesc exclusiv Linux, folosind Windows doar pentru mici ajustări specifice acestei platforme şi pentru a construi installer-ul. De când lucrez la noua versiune a Pymaxe nu am pornit aplicaţia în Windows decât o dată, pentru a verifica modul de extragere al unor informaţii din regiştri.

Ei bine, acum 5 minute am zis să încerc iar să rulez Pymaxe în Windows ca să văd dacă încă mai funcţionează după grămada de linii de cod adăugată şi dacă nu sunt probleme cu Python 2.7 pe acest sistem de operare. Din câte am testat până acum, Pymaxe funcţionează IMPECABIL în Windows, fără a se bloca la excepţii (cum se întâmplă cu versiunile de până acum) şi fără să crape. Şi, ca dovadă:




2 comentarii :

Anonim spunea...

Buna ziua,am reusit anul trecut cu chiu cu vai sa pot descarca pymaxe,prin decembrie 2011,intre timp am fost nevoit sa reinstalez windows-ul xp si cand sa instalez iar pimaxe,nu am mai putut,cand ii dau RUN,imi apare o mica fereastra ERROR,in care imi spune (The system cannot find the path specified).Va rog daca puteti sa ma ajutai sa pot instala pymaxe,mai sunt si alte programe de descarcat muzica dar ca asta nu e niciunul si apoi m-am invatat cu el.Va multumesc anticipat,o zi buna..!!

Nicu-Focsani spunea...

Asteptand sa primesc un raspuns,am zis sa ma uit putin prin alte comentarii si na bucurie,am gasit cum sa rezolv acea eroare de care se plangeau cei mai multi dintre utilizatori si cred ca mai sunt destui care ar avea probleme dar nu dau peste acest site formidabil si ziceam oare ma voi descurca?pt ca sunt la 60 de ani si de doar cativa ani cu acces la calculator deci nu stiu prea multe.Am procedat cu mutarea executabilului in desktop si a fost super ok,pentru acest lucru si nu numai,mii de multumiri si la fel ca toti cei care sunt fericiti ca au rezolvat una dintre probleme inca odata Esti un inger,cum spunea cineva intr-o postare,ce sa mai zic super,super,super.Viata lunga sa-ti dea Dumnezeu si la toti cei dragi tie..!!