marți, 6 decembrie 2011

Hello world!

N-am mai scris nimic pe aici, aşa că probabil lumea se întreabă ce mai fac şi, mai ales, ce mai fac proiectele mele. Well, I got some fresh news for you.

Am început să refac Pymaxe (aproape) de la zero. Apoi am pierdut sursele, apoi a venit vacanţa, apoi am început să rescriu (din nou) Pymaxe de la zero. Acum sunt într-un stadiu destul de avansat - mai am de făcut doar partea de conversie video şi descărcarea de albume (o idee de ultim moment dar care ia ceva mai mult timp de implementat decât am crezut). Pe lângă un aspect cu totul nou (şi o posibilă redenumire), noul Pymaxe ar trebui să fie ceva mai stabil şi să se blocheze mai rar (mai ales pe Windows, unde erau destule probleme).

La TV-MAXE nu am mai lucrat deloc. Momentan sunt prea ocupat cu Pymaxe şi cu tot felul de mărunţişuri, dar imediat după lansarea acesteia din urmă, toată concentrarea mea se va duce pe TV-MAXE.

În rest nimic nou pe frontul de vest. Mă gândesc să încep ceva nou, ceva care să calce pe urmele lui Pymaxe şi ale lui TV-MAXE, însă ideile vin cam greu perioada asta. Poate voi deschide un site cu tematică Linux - mai ales că în timpul verii mă apucase o nostalgie gravă după MyL.ro.

Ca să mai umplu spaţiul pe aici voi încerca să "jurnalizez" progresul pe care îl fac cu Pymaxe, aşa că dacă sunteţi interesaţi de această aplicaţie puteţi să aruncaţi din când în când câte un ochi pe aici.