miercuri, 7 decembrie 2011

Pymaxe descarcă albume

După cum scriam ieri, lucrez la un nou feature în Pymaxe care va oferi posibilitatea de a descărca albume întregi de muzică din câteva clicuri. Ei bine, lucram deoarece tocmai am finalizat această nouă funcţionalitate aşa că la ora actuală Pymaxe poate să descarce albume întregi de muzică. Procedeul folosit este următorul:

  • La fiecare căutare iniţiată de utilizator Pymaxe caută, folosind Last.fm, albume care se potrivesc cu textul căutat de utilizator sau care conţin melodii căutate de utilizator.
  • Dacă utilizatorul decide să descarce un album, Pymaxe va prelua lista de melodii din respectivul album şi va căuta fiecare melodie în parte pe motoarele de căutare de care dispune.
  • La pornirea download-ului, melodiile sunt adăugate în coada de descărcare şi - logic - descărcate în folder-ul specificat de utilizator.
Momentan încă mai sunt mici probleme dar - hey - abia dacă au trecut câteva minute de când am terminat de lucrat la acest lucru. Şi acum două screenshot-uri care prezintă noul feature în acţiune:






4 comentarii :

Aer Curat spunea...

Pot folosi Pymaxe pe Fedora Verne 32-bit?

Ovidiu spunea...

Bănuiesc că da, nu am încercat :)

Aer Curat spunea...

Unde gasesc programul?

Ovidiu spunea...

http://www.pymaxe.com - Dar (încă) nu e ceea ce vezi în aceste screenshot-uri. Aceasta e o versiune nouă ce va veni în zilele care urmează