joi, 27 septembrie 2012

Bucureşti, plai cu flori

Well, drumurile vieții mă vor duce în seara asta din nou în București, după doar aproximativ două luni de la ultima vizită în capitala țării. Sunt citat la un tribunal de acolo în legătură cu amenda pe care am primit-o la ultima vizită când, din necunoștință de cauză, am validat biletul de RATB doar pentru o singură persoană deși mai eram cu cineva și luasem o cartelă cât pentru ambele persoane.

Glumeam. Ideea e că acum vreo lună m-am înscris cu TV-MAXE la un concurs organizat de IBM, Best Linux Application 2012 (no official link, sorry), concurs la care m-am ales cu o mențiune (lucru care nu e de mirare, având în vedere că în anii trecuți s-a participat cu roboți controlați de distribuții Linux și drivere pentru kernel). Premierea e mâine, ora 10, la Crowne Plaza, sala Mangolia. Mai multe detalii nu cunosc nici eu, ca participant, un motiv în plus de a fi nerăbdător să ajung la fața locului. De menționat e că cei de la facultate habar nu au că cineva îi va reprezenta acolo (concursul e unul de tip "hai să vedem care facultate e mai tare") și totodată atitudinea șefilor de la servici care, pe lângă faptul că mi-au dat liber mâine, s-au oferit să mă și trimită în delegație acolo, cu toate că nu au nicio legătură cu participarea mea la respectivul concurs.

Deci, acestea fiind spuse, urați-mi noroc, Doamne-ferește de RATB și, dacă e vreun cititor de acolo dornic de o bere, mâine stau cam toată ziua prin București. See ya!

1 comentarii :

Dariaariana spunea...

Doamne fereste, sa nu dai peste chisulescu ala!
In rest, multa bafta!