luni, 30 aprilie 2012

TV-Maxe pe WebUpd8

Nu ar fi prima dată când se scrie despre TV-Maxe pe WebUpd8, dar de data asta avem un articol dedicat 100% noii versiuni a aplicaţiei lansate acum câteva zile. Pentru mine e semn că TV-Maxe a ajuns departe, atât de departe încât devine oarecum intimidant această popularitate pe care o capătă (şi simt o oarecare responsabilitate pe care o am acum faţă de comunitatea de utilizatori strânsă în jurul acestei aplicaţii).

Cu puţin noroc poate că vom vedea TV-Maxe inclus în managerul de pachete din Linux Mint şi, cine ştie, într-o zi cu soare va veni preinstalat pe vreo distribuţie Linux (îmi permit să visez - he he). Până atunci, aştept sugestii pentru versiunea 0.09 (deoarece 0.08 se va axa pe stabilizarea funcţiilor adăugate în proaspăt-lansata versiune) deoarece sincer, în afară de o funcţie de sleep (adică să se închidă calculatorul după X minute) nu prea mai am idei în legătură cu această aplicaţie (şi ar fi păcat să mă opresc cu ea undeva pe la 0.10).

7 comentarii :

Lupin spunea...

felicitari pentru release :)
la cat mai multe versiuni si la cat mai multi utilizatori! :D

Anonim spunea...

Salut, poate un web ui ? cu remote controller pt android ?
Si pymaxe pt android in ce stadiu se afla?

bpmircea spunea...

f. bun programul, felicitari

intrebare:
cum instalez canalele rusesti?

1salut
bp

Anonim spunea...

Salut Ovidiu in versiunea urmatoare miar placea sa vad functia record care sa functioneze cum trebuie ca am observat ca lipseste la versiunea 0.07 , iar la celelalte nu functioneaza corect.
Imbunatatirea functiei ghid tv pentru ca la unele canale nu este corecta si posibilitatea de a seta ca postul tv sa se schibe cu altul ales de utilizatori la un interval de timp.

ZeroEX spunea...

Salut, ai putea incerca mai multe lucruri pentru urmatoare versiune. Nu stiu daca este posibil din moment ce am fost pana acum pe Windows dar ar fi frumos sa il faci sa faca update automat daca ai de gand sa faci mai multe versiuni.
Si sa urci undeva packete .deb pentru debian de la ultima versiune 0.0.7 pentru ca nu imi merge 0.06

Tutu spunea...

Tocmai am recomandat TV-Maxe si CMPlayer celor ce fac Netrunner, o distributie draga mie derivata din Kubuntu, ce tocmai lucreaza intens la urmatorul release. Sper sa tina cont de aceasta recomandare. Am mai facut in trecut cateva si ei au fost foarte receptivi. Presupun ca ai primit si mesajul pe care ti l-am trimis ieri, desi vad ca nu apare afisat aici, privitor la transformarea TV-Maxe in Media Center avand incluse CMPlayer ca player video si Pymaxe pentru accesarea directa a muzicii si videoclipurilor si descarcarea acestora. NU te supara dar mi se pare o idee mult mai utila decat vizionarea serialelor. Cui ii trebuie seriale? Toate posturile TV difuzeaza asa ceva si mai exista si o gramada de site-uri cu filme ce pot fi accesate si cu browser-ele din Linux.

Tutu spunea...

Ar fi cazul sa modifici/completezi pagina de la
http://code.google.com/p/tv-maxe/
Cum poate fi inclusa aceasta aplicatie in diverse distributii Linux cand, din ceea ce scrie acolo, se deduce ca e facuta numai pentru utilizatorii romani. Nu exista acolo nicio referire la faptul ca exista liste pentru foarte multe alte tari.