vineri, 2 iulie 2010

Gura Humorului, după ploi

Dacă sunteţi locuitori ai Bucovinei, ştiţi ce-a fost zilele astea. Dacă nu sunteţi, probabil aţi văzut la televizor. Ploile din ultimele zile şi-au lăsat amprenta şi asupra oraşului Gura Humorului. Urmele acestora au fost surprinse excelent de către Vlad Ilaş pe blogul său.

Pârâul Humor, debit impresionant...
(c) Vlad ILAŞ

Ca o părere personală (şi s-ar putea să fiu blamat pentru asta) tare bine ar fi dacă banii destinaţi organizării Zilelor Humorului ar fi realocaţi pentru ajutorarea sinistraţilor din zonele mai afectate ale judeţului. Sunt oameni care au nevoie de ajutor mai mult decât avem noi nevoie de Zilele Humorului.

4 comentarii :

lovingvama spunea...

Păi Zilele Humorului oricum nu se mai organizează. Dar sunt treburi diferite, alea se fac din sponsorizări în cea mai mare parte, dacă nu chiar numai din sponsorizări.

Pentru sinistraţi există buget pentru situaţii de urgenţă, buget din care se vor face şi reparaţiile la drumul de acces la pârtie, spre exemplu.

lovingvama spunea...

Acum mi-am dat seama că formularea comentariului meu anteriro e cam nasoală, dar sunt obosit şi băut :))
Se înţelege ce-am vrut să spun.

Ovidiu spunea...

Ştiu că bugetul Zilelor Humorului este alcătuit în mare parte din sponsorizări, ideea mea era însă ca, în loc să se strângă bani de la întreprinzători pentru Zilel Humorului mai bine s-ar strânge bani şi s-ar folosi pentru ajutorarea sinistraţilor din zonele afectate. Şi mie mi-e drag să mă dau prin ciocane, dar parcă această plăcere a mea păleşte pe lângă nevoile oamenilor afectaţi de inundaţii...

Iar bugetul pentru situaţii de urgenţă e o glumă proastă...

Mitza_003 spunea...

wow :|