vineri, 13 februarie 2009

Microsoft oferă 250.000 USD recompensă pentru identificarea autorilor unui virus

De pe site-ul Adevărul aflăm că Microsoft oferă ca recompensă suma de 250.000 USD celui ce ajută la identificarea autorilor virusului Conficker. Adică, mai pe înţelesul nostru, Microsoft se scapă pe ei de frică din cauza unui virus pe care nu îl pot ţine sub control (altfel nu se explică recompensa uriaşă) şi probabil au nevoie de autor pentru a obţine calea spre antidot.

Se pare că virusul a făcut deja destule victime, printre care şi Marina Franceză (care, cel mai probabil, foloseşte Windows pe PC-urile şi serverele sale party). Pe mine nu poate decât să mă bucure o astfel de ştire. Microsoft s-a făcut iar de râs cu produsul lor de c*cat (adicătălea Windows) care, după cum se vede, devine din ce în ce mai sigur cu fiecare versiune.

Btw, cică virusul se propagă şi prin Internet, deci poate nu ar strica să descărcaţi ultima versiune de Kiwi Linux (mai ales că e made in Romeinia) biggrin

1 comentarii :

Anonim spunea...

Incerc sa am aceasta distributie Kiwi Linux:http://kiwilinux.org/download.html!Am downloadat-o de pe toate linkurile o "ard" pe un Cd dar sfarsesc prin o eroare la butare!La procesul de copiere este totul ok dar cand dau rr si incerc sa intru il el imi zice ca nu poate buta!