joi, 11 noiembrie 2010

TV-MAXE

Mulţi din utilizatorii de Linux s-au ciocnit probabil de imposibilitatea de a vizualiza canalele TV româneşti transmise de pe diverse site-uri, în special cele transmise prin protocolul celor de la Sopcast. Deşi există posibilitatea de a viziona aceste stream-uri şi din Linux, sunt necesari mulţi paşi şi până îi parcurgi pe toţi poţi pierde minute bune din filmul tău preferat sau ocazii importante de gol, dacă e vorba de un meci de fotbal.

Ei bine am încercat să rezolv această problemă prin conceperea programului TV-MAXE. Folosind VLC sau MPlayer ca backend, acest program aduce multe din canalele TV româneşti (şi câteva străine, ce-i drept) la două click-uri distanţă de utilizatorul dornic de digerat emisiuni televizate. Iar dacă mai ai şi o telecomandă e perfect, deoarece TV-MAXE poate fi configurat să o utilizeze (cu condiţia ca aceasta să fie compatibilă cu Linux).



De asemenea nu e necesar să cotrobăi pe Google ca să vezi când rulează emisiunea ta favorită deoarece TV-MAXE include şi un ghid TV care poate fi accesat uşor din interfaţa programului. Poţi de asemenea să înregistrezi emisiunile TV (facilitate extrem de sensibilă, momentan) făcând posibilă revizionarea lor oricând este necesar.

Programul este scris in Python şi foloseşte GTK ca toolkit grafic. Pe lângă acestea necesită VLC pentru redarea clipurilor video (deşi funcţionează şi cu mplayer), mencoder (dacă doriţi să faceţi înregistrări) şi (dar nu neapărat) lirc, în caz că aveţi o telecomandă. Sopcast va fi instalat automat odată cu instalarea pachetului .deb.



289 comentarii :

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 289 din 289   Mai noi›   Cele mai noi»
Chris spunea...

daca folosesc vlc ca si backend :

[0xb2ea23e4] main generic error: Failed to resize display
../../include/vlc_xlib.h:46:vlc_xlib_init: Xlib not initialized for threads.
This process is probably using LibVLC incorrectly.
Pass "--no-xlib" to libvlc_new() to fix this.
[0xb2eb1004] pulse audio output error: Xlib not initialized for threads
[0xb2ea23e4] main generic error: Failed to resize display
hook_sply_play:retv=-32

iar cu mplayer doar :
hook_sply_play:retv=-32

la primirea hook_sply_play:retv=-32 streamul se opreste :( in special pe AXN.
Mentionez ca folosesc LMDE 32 bit.

Florin spunea...

E mai placut la versiunea 0.05 ca se incarca mult mai repede lista de programe.

O sugestie este ca dependentele sa fie livrate impreuna cu programul sau sa fie stabilite ca dependente care pot fi instalate automat in Ubuntu Software Center. De multe ori pun probleme instalarea sopcast-ului si a stdc++5. Chiar si un fisier .sh care sa le instaleze automat ar fi o solutie mai simpla decat se face acum.


Inca o sugestie: cum majoritatea player-elor video (VLC, SMPlayer, Mplayer, etc.) folosesc ca scurtatura doar F pentru fullscreen, ar fi o sugestie sa functioneze identic si TV-MAXE, sa fie mai intuitiv.

chris spunea...

pe mine ma dispera acel "hang up"
am observat ca numai pe AXN - pe protv, hbo spre ex merge cursiv fara probleme. Ma intereseaza axn pentru ca sint multe seriale care le urmaresc...csi, ncis, etc.

Florin spunea...

Am instalat Sopcast de cateva ori in ultimele saptamani si ca user nou in lumea Linux (Ubuntu), cred ca pentru cei care sunt la primii pasi Linux ar fi o ideea buna sa fie mai explicita documentatia de instalare a Sopcast si libstdc++5, cu link-uri (http://www.sopcast.org/download/) si capturi de ecran.

Pot ajuta si eu la asta. Astept raspuns.

Ovidiu spunea...

@Florin: Există deja un tutorial de instalare pe pagina oficială a proiectului: http://code.google.com/p/tv-maxe/wiki/Instalare

Anonim spunea...

SAe poate sa introduci si un post de pescuit? PV-TV sau Infopescar? Cu multumiri

Ovidiu spunea...

Dacă ştii vreo adresă unde se transmit aceste posturi, probabil că da :)

Anonim spunea...

Intrebare: am instalat TV MAXE (felicitari pentru program, sa nu uit, e super) versiunea 0.04. Am incercat sa instalez 0.05 si-mi da eroare: dependentele nu pot fi satisfacute: sp-auth. Ce pot face? Cu multumiri.

Ovidiu spunea...

Instalează TV-MAXE din acest PPA: https://launchpad.net/~venerix/+archive/blug

Anonim spunea...

Merge. Multumesc mult.

Anonim spunea...

Salut. Am o problema: daca in timp ce urmaresc un post de televiziune incerc sa-l schimb, indiferent daca il opresc ori incerc sa-l schimb direct, imi da imediat o eroare: SopCast module has stopped running. This mean that the stream is no longer available or that 'sp-sc-auth' process cannot be executed.
Mentionez ca am instalat 0.05. Cu 0.04 nu-mi facea asta.Cu multumiri.

Anonim spunea...

Tv-maxe merge pe orice distro, inclusiv rpm based, daca au instalate pyton 2.6 sau mai mare. Pur si simplu descarcati sursa .tgz dezarhivati-o logativa ca root. Deschideti 2 folder manager si copiati din sursa dezarhivata fisierele in sistem dupa cum e calea din sursa. Exemplu fisierul tvmaxe din sursa ---> usr/bin va fi copiat in /usr/bin s.a.m.d.
Ca sa mearga descarcati descarcati si sp-auth.tgz dezarhivati-l si copiati fisierul sp-sc-auth in /usr/bin si gata. Daca aveti totem functionabil, gnome-maplayer, mplayer sau vlc, atunci nu aveti nici o problema, indiferent de versiunea de linux pe care o aveti.

Anonim spunea...

Incerc, multumesc.

Assiris spunea...

Am instalat și merge. E drept, uneori se pierde imaginea și nu repornește decât după restart,
Când am instalat prima dată, mai apărea în stânga și ceva cu cronica cârcotașilor pe care am închis-o și acum chiar la reinstalare nu mai apare. Cum se poate reactiva?
Sunt unele canale tv sau radio care nu pornesc (ex. Magic fm) mai trebuie instalat ceva?
[assiris]

Ovidiu spunea...

Tab-ul cu "Emisiuni" a fost scos în noua versiune deoarece nu aveam timp să mă ocup de acea secţiune. Stream-urile nu sunt foarte stabile, aşa că e normal ca uneori să nu mai funcţioneze câte un canal TV sau radio.

Assiris spunea...

OK înseamnă că eu am instalat mai întâi o versiune care avea și între timp au apărut modificări. E bun și așa.
Aș vrea și eu să încerc să intru în partea de proiectare/îmbunătățire programe. Cândva mai demult am învățat C++ dar a trecut ceva vreme și evident l-am uitat în schimbul gtaficii. Cu ce să încep?

Anonim spunea...

Nu mai "merge"HBO, adica imi da o trimitere catre cool-itv care nu merge decat pe explorer deci windows. Please Help!

Anonim spunea...

ce se intampla cu postul PRO-TV?nu se mai poate viziona cu TV-MAXE.se deschide VLC si in ferestra apare scris "Pentru a vedea acest program tv intrati pe noua adresa www.cool-itv.net".

stress05 spunea...

salut, am si eu o mica problema, folosesc programul fara probleme, dar de ceva timp unele posturi dupa ce se incarca ma trimit pe o adresa de net anume. Adica imi zice "Pentru a vedea acest program intrati pe noua adresa: www.cool-itv.net" scuze dak fac reclama dar asta este "eroarea" care o intampin la unele posturi.

software3g spunea...

Buna!!! am observat ca ati intregrat si telecomadata. Eu folosesc tv tuner cu telecomanda COMPRO si am incercat sa setazi telecomanda din meniu TV-maxe>preferite>telecomada>asteapta semnal de la telecomanda si nu se intampla nimica...nu isi face nici un efect... care ar fii principala cauza?

Ovidiu spunea...

@software3g - asigura-te ca telecomanda functioneaza in Linux. Eu am un tuner de la Compro iar pentru ca telecomanda sa functioneze a fost nevoie de ceva configurari. Pentru a testa daca telecomanda functioneaza, executa programul irw in consola si apasa pe butoanele telecomenzii. Daca apar keycod-urile, e ok. Daca nu apare nimic sau telecomanda reactioneaza ca o tastatura, inseamna ca nu e configurata ok.

Anonim spunea...

probat în Phinx PCLOS şi merge!

descarcă de aici:
https://code.google.com/p/tv-maxe/downloads/detail?name=tv-maxe-0.06-1.tar.gz&can=2&q=

lansare: $ python tvmaxe.py

pentru functionare instalează playerul de sopcast din repo, vlc, mplayer

Anonim spunea...

probat în Phinx PCLOS şi merge!

descarcă de aici:
https://code.google.com/p/tv-maxe/downloads/detail?name=tv-maxe-0.06-1.tar.gz&can=2&q=

lansare: $ python tvmaxe.py

pentru functionare instalează playerul de sopcast din repo, vlc, mplayer

Anonim spunea...

salut la mine scrie eroare dependenta nu poate fi satisfacuta: sp-auth.
Ce sa fac, cum sa il instalez?
un raspuns si prin e-mail daca se poate:
[email protected]

Ovidiu spunea...

Poti instala TV-Maxe adaugand acest PPA: https://launchpad.net/~venerix/+archive/blug . Bafta!

Anonim spunea...

openSUSE 11.4 (varianta rolling release cu Tumbleweed) pe 64 de biti, placa video nvidia, driver versiunea 275.

Am descarcat pachetul generic al programului ca alte pachete precompilate nu exista; chiar daca se misca cam lent cand navighez printre meniuri, back-endurile merg; la mine cel mai bine merge VLC.

Sugestii:
1. Un pachet generic creat ptr arhitectura de 64 de biti ar fi binevenit.(suspectez ca d`aia mi se misca mai lent fiind rulat in compatibilitate)
2. Ar trebui sa adaugi o optiune prin meniul programului astfel incat utilizatorul sa aleaga intre romana sau engleza
3. La posturile de radio ar trebui sa mai adaugi Radio Deea si OneFM

Personal nu le am cu programarea dar te pot ajuta cu traducerea sau ca testes; contacteaza-ma pe [email protected] daca e mai ai nevoie de sprijin.

Anonim spunea...

Sugestie: cred ca a-5-a implementarea unei functii de schimbare intre formatele 3:4, 16:9 sau 16:10 pentru cei care au monitoare wide.

Ovidiu spunea...

@creationn - aplicatia e scrisa in Python, deci e agnostica de arhitectura. Asa cum merge pe 32-bit, asa merge si pe 64. Pachetele sunt creeate pentru arhitecturi diferite deoarece dependintele difera putin (din cauza lui sp-sc-auth, care e doar pt 32-bit).
Detectia limbii se face dupa cum este configurat sistemul si asa este normal sa ramana. Poate ca voi implementa, totusi, sugestia ta.
Optiunea pentru schimbarea aspect-ratio-ului este deja implementata. Click-dreapta pe imaginea video si o vei gasi acolo.

Lupu spunea...

Super program... dal cel putin la mine apare un bug... canalul Eurosport nu are sonor.... nush ce sa fac sa am si sonor....nu am gasit nici o optiune pe nicaieri... in rest programul merge ok si toate posturile merg ok... doar eurosport si eurosport 2 nu au sonor... mentionez ca folosesc VLV si Ubuntu 11.04

Lupu spunea...

VLC* scuze

Creationn spunea...

@Ovidiu: mea culpa daca nu am stat sa il studiez ca lumea eram si putin grabit. Bafta in continuare cu programul

Radu spunea...

Am testat programul pe Debian Squeeze si la prima vedere merge foarte fain. Nu mi-a pus probleme, s-a instalat fara sa dea buseli, am testat cateva posturi sa vad cum se vede si e OK. Se conecteaza parca un pic lent la stream dar asta e oarecum normal (si VLC singur face la fel). Bravo. Felicitari, buna treaba.

Aranwe spunea...

Bai sa ne traiesti. Tv maxe e prea tare

Anonim spunea...

mie numi apre programle tv in tv max ce trebuie sa fac sa al dezinstalez cum se face ca nu stiu ami poti spune

Anonim spunea...

au expirat domeniile de unde se descarca lista de canale de aceea nu mai merge.
bine ca am facut backup de la prima instalare a listelor complete.

Anonim spunea...

Si totusi, cum facem sa mearga iar TV MAXE? Nu-mi mai deschide nimic!

Anonim spunea...

Nu-mi mai merg aproape toate posturile romanesti. S-a intamplat ceva cu TV Maxe?

Anonim spunea...

Am instalat si eu aplicatia dupa ce am avut mai multe probleme am reusit sa o instalez dar nu vad nici un canal in lista . Iar acum cand incerc sa pornesc programul se inchide singur.

Anonim spunea...

Merge foarte bine pe Ubuntu 11.04, amd64.
O singura problema am remarcat: pe streamurile rtsp imaginea apare cu niste artefacte mai ales cand este in miscare. Ca backend folosesc mplayer.
Vreo sugestie?

George B. spunea...

http://code.google.com/p/tv-maxe/issues/detail?id=7 am postat acolo fisierele cu canalele tv originale.

vlc merge mai bine decat mplayer

bondaner_kittyrel spunea...

salut; cum se introduc listele cu canale? multumesc.

Anonim spunea...

Am patit o chestie interesanta: acum 2 zile nu mi-a mai deschis nici mie nimic. Dupa ce am studia lista de canale, am descoperit ca sunt dublate si in dreptul unora apare drapelul tarii de unde se emite (probabil?! ) si in dreptul altor canale aparea sigla postului TV. M-am apucat si le-am sters pe cele cu drapel si acum TV MAXE merge normal. Ceva explicatie?

vali spunea...

salut! de ceva vreme nu mai pot viziona canale tv în tv-maxe; am înţeles că a expirat domeniul care găzduia lista... acum observ că actualizarea canalelor merge ok dar, orice program selectez am doar sunet şi nu am imagine!? atât pe xubuntu cât şi pe mint 9.

alexd spunea...

Salutare,

Crezi ca pe viitor poti implementa si posibilitatea unui remote control pe baza IP? Adik un softulet pe alt dispozitiv in aceeasi retea cu TV-Maxe care sa primeasca lista de programe la un sync si la click sa comute pe canalul selectat.

ma intereseaza interfata in tv-maxe ca softuletul pentru telefoane se face repede :D

vali spunea...

salutare!am rezolvat problema cu posturile tv în xubuntu, dar în mint 9 am altă bubă; pornesc programul şi după câteva secunde se închide singur. care ar fi cauza?

Ovidiu spunea...

@vali - schimba pe MPlayer, din setari. Eventual executa aplicatia din consola si zi-mi ce apare acolo cand se inchide aplicatia

vali spunea...

asta spune:
Trying to quit mplayer...
Traceback (most recent call last):
File "tvmaxe.py", line 1673, in
main = Main()
File "tvmaxe.py", line 170, in __init__
self.initPlayer()
File "tvmaxe.py", line 192, in initPlayer
self.initBackend()
File "tvmaxe.py", line 188, in initBackend
self.mediaPlayer = MediaPlayer(self)
File "/usr/share/tvmaxe/mediaBackend.py", line 31, in __init__
mpClass = VLC(outer)
File "/usr/share/tvmaxe/mediaBackend.py", line 65, in __init__
self.mp = vlc.MediaPlayer(Instance)
File "/usr/share/tvmaxe/vlc.py", line 1961, in __new__
o = instance.media_player_new()
File "/usr/share/tvmaxe/vlc.py", line 894, in media_player_new
p._instance = self
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute '_instance'

Ovidiu spunea...

@vali - ce versiune de VLC ai? Asigura-te ca ai macar VLC 1.1.0 sau schimba backend-ul, din setari

Anonim spunea...

Am o intrebare (folosesc TV MAXE de putin timp): cum pot sterge definitiv niste posturi la care nu ma uit niciodata (Taraf, Etno, etc)? Le sterg din lista si la repornire, sunt iar acolo si-mi incarca lista degeaba.
Programul e super si as dori sa mai reduc din posturi.
Cu multumiri.

Anonim spunea...

Mersi mult, cand spuneam de PcLinuxOS, nu-l testasem, insa merce bine pe Mageia, ar trebuie un fel de auto update la lista de posturi, daca reusesti esti COOOl, ari cum esti Beton.
Iar pentru varianta cu rpm cea mai buna solutie, este consola cu ¨rpm -i --nodeps ¨, iar dupa instalare copierea ultimei versiuni peste install(in root). Ne mai auizim, sau vedem.

damian spunea...

e categoric mult mai bun decat sopcast din multe puncte de vedere,merge foarte bine se conecteaza rapid si cel mai important e ca are toate canalele din romania! complimente sincere din partea mea!!am pus deja linkul pe facebook si o sa mai pun si in alte locuri. BAFTA si MULTUMESC !

Anonim spunea...

Si totusi cum pot sa sterg cateva posturi din lista fara sa stric nimic? Din fiecare lista vreau cate 1-2 posturi, din fiecare tara. N-am nevoie de o lista asa incarcata. cu multumiri...

Anonim spunea...

Pe pagina google a proiectului găsiți și .rpm etc.
http://code.google.com/p/tv-maxe/downloads/list

Refuzake spunea...

Eu cred ca nu am facut ceva bine, mi se vede ecranul negru pe toate programele.

Anonim spunea...

STIE CINEVA CUM SE POT STERGE DEFINITIV PROGRAME DIN LISTA?

hakermik spunea...

salutare. Felicitari pentru program, si spor in continuare. Il folosesc cu placere. pentru a ajuta cumva, este un site spicetv care merge chiar si in mozilla tv-ul, poate ajuta cumva pentru streamuri

refe spunea...

salut,
super tare programul
am instalat versiunea 0.06 x64 pe ubuntu 11.04
are totusi o mica problema are setate link-urile de programe inexistente...

bafta

Anonim spunea...

De ce nu pot edita lista de canale?

bash: /usr/share/tv-maxe/subscriptions/Romania: Permission denied

Mifclu spunea...

Salut,
sunt incantat de ce se bucura lumea de TV-Maxe... si eu nu reusesc nicicum :(

Am fedora 15 pe 64 si am incercat sa instalez .rpm insa imi spune ca nu are pachetele pygtk2.0 ??? si sp-auth care de asemenea este... Cum sa fac sa le vada? ;)
A reusit cineva sa-l faca sa mearga pe fedora?

Merci

florin29 spunea...

imi zice cineva cum se instaleaza tv maxe in mandriva 2010.2?
mentionez ca nu stiu absolut nimic despre cum sa instalez un program in mandriva
va multumesc anticipat

Catalin spunea...

Salutare !

In primul vreau sa te felicit si sa-ti multumesc pentru realizarea programului.

In al doilea rand am o problema :

Cand il pornesc imi da eroarea : "Cannot fetch the channel list. Aborting... "

si nu imi apare nicio lista
care ar fi problema .Folosesc Ubuntu 10.04

Florin spunea...

Inainte de weekend mergea, dar in acest moment imi zice si mie "Cannot fetch the channel list. Aborting..."

Am incercat sa vad daca lista mai e acolo, iar la adresele cu liste de programe pot fi incarcate in browser, deci problema e altundeva.

Folosesc Ubuntu 11.4 (Natty) cu toate update-urile

Florin spunea...

Completez: am rulat din terminal si singurul mesaj e unul de la inceput si care cred ca apare fiindca folosesc VLC pentru rularea stream-ului:

florin@florin-Satellite-C650:~$ tv-maxe
Trying to quit mplayer...
florin@florin-Satellite-C650:~$

Dupa Trying to quite mplayer apare mesajul de eroare la incarcarea listei. Practic nu e nici un alt mesaj in terminal care sa ajute la debug.

Florin spunea...

Am putut sa incarc lista cu programe romanesti (Romania) din program aflata la /usr/share/tv-maxe/subscriptions si din listele de aici pt download am putut incarca programele internationale (channelsi). In felul acesta pot folosi programul pana se corecteaza bug-ul sau lista oficiala online.

Anonim spunea...

poti sa introduci canalele Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, History(diferit de Viasat History)

Anonim spunea...

Poti sa pui canalele Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, History(diferit de Viasat History)

yul spunea...

Am ceva erori de postat pentru tv-maxe_0.06.3-0ubuntu1~oneiric_amd64.deb instalat pe Ubuntu 11.04 64biti .Precizez ca am avut si versiunea natty instalata si la fel s-a comportat.

1.La pornirea mai multor canale apare eroare "SopCast module has stopped running. This mean that the stream is no longer available or that 'sp-sc-auth' process cannot be executed." si tvmaxe ramane inghetat cu posibilitatea de inchidere doar fortata.De ex pe canalul 10TV face asa acum ,poate nu e disponibil streamul dar eroarea e dezastruoasa.
consola :
yul@yul-laptop:~$ tvmaxe
Trying to quit mplayer...
connect: No such file or directory
stop
^CTraceback (most recent call last):
File "tvmaxe.py", line 1674, in
main.main()
File "tvmaxe.py", line 1669, in main
gtk.main()
KeyboardInterrupt

2.O alta eroare apare cand se incearca vizionarea canalului UTV cand tvmaxe se inchide automat.
consola:
yul@yul-laptop:~$ tvmaxe
Trying to quit mplayer...
connect: No such file or directory
/usr/bin/tvmaxe: line 4: 12690 Segmentation fault python tvmaxe.py

Anonim spunea...

incearca sa pui in playlist si Canalele Viasat Explorer, Viasat Histrory, Viasat Nature si canalul History (diferit de Viasat History)
Am mai scris acest mesaj dar nu este postat pe blog

Anonim spunea...

salut. super programul. in schimb de citeva zile am ceva probleme. in versiunea mai veche pe care o aveam instalata (si care functiona), acum se incarca postul tv cam 80% si aici ramine. am updatat sistemul si am trecut la ubuntu 11.04. am instalat si noua versiune de tv-maxe.s-a instalat fara erori. il deschid si imi da mesajul ca lista de canale nu poate fi incarcata...ce solutii de remediere am? multumesc.

Anonim spunea...

Instalat pe Mandriva 2011 x64. Foarte tare programelul. Multumesc.

Anonim spunea...

Ne' Ovid'ule, chiar n-ai avut pana acum nici-o atentionare din partea celor care detin asa zise drepturi de autor la canalele din play-list'ul muncii matale?...sau cel putin din partea isp-urilor din Romania? Zi si mata' o parere referitoare la vizionarea de produse conexe, asa cum zic ei si ai lor in legea drepturilor de autor!...gandesc ca...dar nu vreau sa le dau idei!

Anonim spunea...

Folosesc Ubuntu 11.10 si am instalat TV-Maxe. Totul este in regula, dar emisiunile, HBO, de exemplu, se opresc brusc, stop cadru, si trebuie sa reincarc programul respectiv. De asemenea, nu stiu de ce apare o banda verde, verticala, la Antena 1, TVR 2, sau National TV.

Anonim spunea...

Folosesc Ubuntu 11.10 si am instalat TV-Maxe. Totul este in regula, dar emisiunile, HBO, de exemplu, se opresc brusc, stop cadru, si trebuie sa reincarc programul respectiv. De asemenea, nu stiu de ce apare o banda verde, verticala, la Antena 1, TVR 2, sau National TV.

Anonim spunea...

Constatarea tehnico-otiinþificã în vederea evidenþierii pirateriei prin Internet.
Mecanism PEER-TO-PEER (P2P). Metodã BitTorrent

Anonim spunea...

Antena 1, TVR 2, National TV se vad in alb-negru, cu dubluri colorate si o banda verde, lata, verticala. La fel, dar fara banda verde, Discovery World.

Anonim spunea...

Antena 1, TVR 2, National TV se vad in alb-negru, cu dubluri colorate si o banda verde, lata, verticala. La fel, dar fara banda verde, Discovery World.

Crina spunea...

Salut! Am programul tău de mai multă vreme, dar acum mi-am pus linux 12. Și nu-mi mai merge protv, protv cinema (ce-am observat deocamdată). E de la ei sau e vreo incompatibilitate? Îmi spune că nu există streamul sau că nu merge sp-sc.

În altă ordine de idei, mulțumim pentru program și spor la toate treburile!

Ovidiu spunea...

@Crina - verifică dacă ai executabilul de la SopCast instalat în sistem. Acest lucru se face tastând în consolă "sp-sc" sau "sp-sc-auth". Dacă apare ceva de genul

SC Version: 3.2.6 Build time: 2009-11-09 15:09
Usage:
./sp-sc [-TpI] [-b ipaddr] [-u username:password] [-n out:total]


înseamnă că e totul bine. Dacă nu, te rog să descarci http://download.easetuner.com/download/sp-auth.tgz, să dezarhivezi şi să copiezi fişierul ăla de acolo în /usr/bin. Dacă primeşti o eroare privind libstdc++.so.5 lasă aici un mesaj şi îţi spun eu ce să faci mai departe. Baftă!

andrei spunea...

Exista o versiune si pentru windows??

Anonim spunea...

prea fain ca sa fie adevarat. asa ca atunci cand ai nevoie mai mult......nu functioneaqza!

Anonim spunea...

de 2 zile nu mai incarca lista de programe!

colin spunea...

pt mac?

Anonim spunea...

daca vreti sa instalati tv-maxe pe OpenSuse, mie imi merge instalat de aici:
http://software.opensuse.org/download.html?project=home:opensuse_zh&package=tv-maxe

sper sa ajute.

Multumesc Autorului

dtz spunea...

Folosesc slitaz pe un sistem mai vechi... si nu stiu cum se poate face instalarea TV-maxe pe acesta distriubutie...

Unknown spunea...

De ce nu mai e Antena 3 in lista?

Cata/Mizil/PH spunea...

Sal tuturor celor din linux, simplu, frumos si stabil, resurse bine gestionate! O intrebare am, cum as putea verifica daca serverele de streaming sunt functionale, imi merge internetu, dar nu mai incarca TV-Maxe. Intra-devar, un program de nota 10, calitate, simplitate, usor de utilizat, fiabilitate si pe deasupra gratuit. Cand vedem lipsurile ar fi frumos ca si noi ceilalti din comunitatea ubuntu sa incercam sa i aducem completarile. Avem creier deci "procesam"!

Fane spunea...

MErge foarte bine pe Ubuntu 12 10. Acum l-am instalat cu bine si pe ubuntu 12.04. Multam fain.

vali spunea...

se mai actualizeaza lista cu canale tv? mai ales cele portate pe etvonline!?

Ion spunea...

La multi ani Ovidiu! (pentru ca tot este inceput de an)am instalat pe pc ultimul linux mint 17/3 asa, am instalat si tvmaxe, functioneaza perfect, numai ca eu din greseala am sters canalul AXN...... cum fac sa il instalez la loc? Multumesc anticipat! Ion

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 289 din 289   Mai noi› Cele mai noi»