sâmbătă, 4 septembrie 2010

Direcţia 5 a fost la Nopţile Humorului

Direcţia 5 a mai bifat o altă localitate suceveană în care şi-a făcut prezenţa în acest an. În seara zilei de 3 septembrie trupa a susţinut un concert în cadrul Nopţilor Humorului, concert "gustat" de mii de humoreni (şi nu numai) prezenţi să-i vadă pe idolii lor şi să asculte piese precum "Dacă ai şti", "Am nevoie de tine" sau "Şi ce dacă".

Odată cu începerea concertului trupei Direcţia 5, publicului prezent i s-a permis accesul în patinoarul artificial (locul în care a fost amplasată şi scena) cu toate că până atunci a fost nevoit să privească de la ceva distanţă faţă de scenă. Concertul nu a fost unul "nepiperat", chitaristul formaţiei făcându-şi praf o coardă (sau două) ale instrumentului său (care a necesitat a fi schimbată) iar Toni Şeicărescu a tras cu spor din ţigara unei spectatoare prezente la concert.


Devotamentul publicului şi încăpăţânarea sa de a rămâne la concert chiar dacă frigul începuse să îşi facă prezenţa nu a rămas nerăsplătit, trupa împărţind CD-uri câtorva din cei prezenţi la spectacol.
Am prins şi eu un CD cu Direcţia 5...
Însă doar în poză



De menţionat este faptul că alături de Direcţia 5 a mai concertat pe scenă şi trupa Axiome, o prezenţă cu care ne-am obişnuit deja an de an.