miercuri, 25 august 2010

Nopţile Humorului

Dacă de Zilele Humorului nu se prea mai aude nimic altceva decât of-urile celor dezamăgiţi de lipsa veştilor privind această manifestare, oraşul a început să fie împânzit de afişe ce anunţă organizarea Nopţilor Humorului, între 2 şi 5 septembrie 2010. Deşi nu pot să bag mâna în foc, faptul că perioada de desfăşurare a Nopţilor Humorului e aceeaşi cu cea anunţată pentru Zilele Humorului mă face să cred că sub denumirea din urmă se vor regăsi în acest an festivităţile cu care edilii oraşului ne-au obişnuit în ultimii ani.
Afişul care anunţă Nopţile Humorului
Programul e unul destul de sărac, singurele lucruri demne de luat în seamă după opinia mea fiind cinematograful în aer liber şi festivalul de film şi diaporamă Toamnă la Voroneţ. Un text aflat în partea de jos a afişului anunţă sec (şi cu o uşoară urmă de sarcasm): Humorenii au hotărât: se diminuează durata zilei cu 25% din motive de criză. E ciudat faptul că pe afiş apare anunţată şi organizarea festivalului Umor la... Gura Humorului, având în vedere că deja s-au acordat premiile la acest concurs.

Rămâne de văzut ce va fi şi dacă, pe lângă ce ni se prezintă pe afiş, vor exista şi alte manifestări cu ocazia Nopţilor Humorului.

update: se pare că şi pe blogul oraşului au fost publicate detalii despre această manifestare.

Click pe imagine pentru a o mări