duminică, 5 septembrie 2010

Nopţile Humorului - Ultima zi

Încă nu s-a terminat, dar a fost plină de peripeţii. Era cât pe-aci să rămân pe malul drept al Moldovei (cel cu pârtia) datorită faptului că puntea suspendată începuse să dea semne de oboseală. Pentru câteva minute trecerea pe punte a fost sistată după care, în urma unei scurte inspecţii, s-a permis trecerea persoanelor însă într-un număr mai mic. Când am ajuns la celălalt capăt (după ce am aşteptat cam 15 minute până să pot trece), vocea unui jandarm le recomanda oamenilor care aşteptau să primească acces pe punte să treacă doar dacă au treburi importante, deoarece e posibil să se oprească definitiv trecerea.

"Hai bre, nene, ne mai ţii mult aici?"
Într-o altă ordine de idei, astăzi a avut loc şi concursul "Cel mai puternic om din Bucovina". Nu am stat prea mult să văd care e treaba, însă mi s-a părut amuzant sfatul prezentatorului (care, după rotunjimea trupului, sigur nu era străin de steroizi&co.) către tineri, acela de a alege mereu calea sportului deoarece generaţia tânără de astăzi merge în mod clar pe calea greşită (dând ca exemplu... calea calculatoarelor).

În scurt timp o tai iar în Ariniş, aşa că voi reveni cu actualizări privind ultima zi a Nopţilor Humorului.


3 comentarii :

Cassy spunea...

prezentatoru' din cate stiam e pula ala cel mai tare la skanderberg sau cum se scrie..oncescu,sau ceva in gen! faina faza cu podu , si iti zic si de ce se intampla. Din cauza idiotilor de turisti care l-au balanganit odata de ziceai ca vine tornada...ce sa-i faci.

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultaw[email protected] pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la [email protected]