duminică, 5 septembrie 2010

Nopţile Humorului - Seara a III-a

Conform programului oficial, în seara celei de-a treia zi a Nopţilor Humorului, pe scena mare şi-au făcut prezenţa Diana Căldăraru şi trupa Hi-Q. Ei bine, deşi mi-am dorit din toată inima şi sufletul să fiu acolo şi să îi văd (no shit?!), astăzi nu am reuşit decât să mă încurc pe la telescaun şi prin aparatele de stors maţe din parcul pârtiei.


Dacă vreţi o recomandare din partea mea, pe lângă ciocane (care sunt cele mai hardcore, IMHO) vă recomand:

Nu ştiu cum le zice, dar senzaţia pe care ţi-o oferă e unică. Încercaţi numai să ridicaţi mâinile în partea a doua a cursei, când viteza de rotaţie ajunge la apogeu. Le găsiţi undeva pe lângă maşinuţe/tamponaşe, tot pe acolo pe unde e şi trenuleţul ăla propulsat de o roată de Dacie.

Cu telescaunul e prima dată când mă plimb (seriously), iar invitaţii am putut obţine de la baza pârtiei, gratis. A fost destul de plăcută plimbarea (şi lină), mai ales datorită liniştii care m-a înconjurat pe toată durata traseului. La coborâre însă a fost o coadă uriaşă la telescaun, fiind nevoiţi să aşteptăm cam 20 de minute până ne venise rândul să prindem un scaun.
Parcul de distracţii, văzut din telescaun
După ce mi-am făcut o adevărată shaorma între intestine graţie maşinăriilor din parcul de distracţii, m-am delectat cu nişte gogoşi glazurate, cu care am făcut prima dată cunoştinţă anul trecut.
Yummy!
Alte poze mai interesante din perindarea mea prin Ariniş:



Nu râdeţi, numai eu ştiu cât am încercat să-mi păstrez
moaca aia serioasă în timp ce eram înfipt în scaun de forţele gravitaţionale




1 comentarii :

Cassy spunea...

genial :)) faina amplasare nu gluma :)) n-ar strica un parc de distractii all time :D