sâmbătă, 14 august 2010

Pymaxe are site oficial

Zilele astea i-am făcut un mini-site oficial proiectului Pymaxe. Acesta se regăseşte la adresa http://www.pymaxe.com şi conţine, pe lângă programul în sine, plugin-uri, noutăţi şi alte lucruri interesante legate de program.



Site-ul este încă într-o formă incipientă, urmând ca pe viitor să adaug şi alte lucruri interesante (în primul rând documentaţie).

11 comentarii :

sabin spunea...

da l-am descarcat si nu-mi merge te rog sa ma ajuti id-u meu [email protected] si l-am descarcat de mai multe ori si tot asa chiar imi trebuie te ro ajutama

Mitza_003 spunea...

un program foarte bun. te felicit pentru idee. o sa fac un articol despre noua ta creatie. numai bine si la cat mai multe soft-uri noi.

Unknown spunea...

salut,si felicitari pentru program! problema la mine e ca nu descarca de pe trilulilu.poti sa ma ajuti?

buiadas spunea...

primesc o oferta de a actualiza pymaxe am instalat-o si soc nu se mai deschide aplicatia atunci am inteles ca nu vine de la tine am sters tot am reinstalat din site-ul oficial si merge
ciudat cred nu !

Ovidiu spunea...

@buladas - sterge folderul Pymaxe din %APPDATA% (introdu asta in addressbar-ul din Windows Explorer)du asta in addressbar-ul din Windows Explorer)

buiadas spunea...

Ovidiu treaba asta mi-sa întâmplat în Linux-mint10(julia) din păcate Windows-ul e mort demult pentru mine am folosit Ubuntu pana la Natthy

Ovidiu spunea...

Aaa, eu ma asteptam sa fii pe Windows deoarece acolo am intampinat o problema de genul asta. Ok, atunci executa aplicatia din consola si zi-mi ce iti apare acolo. De asemenda poti incerca si un rm -rf ~/.pymaxe pentru a sterge fisierele de configurare.

buiadas spunea...

ok am rezolvat situatia pymaxe merge din nou///// multumesc de amabilitate si promtitudine

Anonim spunea...

salut as vrea sa stiu de unde pot sa descarc pymaxe. Multumesc

buiadas spunea...

Ovidiu Pymaxe are probleme siteu-l nu exista știi ceva de treaba asta

miti spunea...

am instalat pr pymaxe dar nu descarca melodia imi da eroare