duminică, 5 septembrie 2010

Nopţile Humorului - Ultima zi

Încă nu s-a terminat, dar a fost plină de peripeţii. Era cât pe-aci să rămân pe malul drept al Moldovei (cel cu pârtia) datorită faptului că puntea suspendată începuse să dea semne de oboseală. Pentru câteva minute trecerea pe punte a fost sistată după care, în urma unei scurte inspecţii, s-a permis trecerea persoanelor însă într-un număr mai mic. Când am ajuns la celălalt capăt (după ce am aşteptat cam 15 minute până să pot trece), vocea unui jandarm le recomanda oamenilor care aşteptau să primească acces pe punte să treacă doar dacă au treburi importante, deoarece e posibil să se oprească definitiv trecerea.

"Hai bre, nene, ne mai ţii mult aici?"
Într-o altă ordine de idei, astăzi a avut loc şi concursul "Cel mai puternic om din Bucovina". Nu am stat prea mult să văd care e treaba, însă mi s-a părut amuzant sfatul prezentatorului (care, după rotunjimea trupului, sigur nu era străin de steroizi&co.) către tineri, acela de a alege mereu calea sportului deoarece generaţia tânără de astăzi merge în mod clar pe calea greşită (dând ca exemplu... calea calculatoarelor).

În scurt timp o tai iar în Ariniş, aşa că voi reveni cu actualizări privind ultima zi a Nopţilor Humorului.


2 comentarii :

Cassy spunea...

prezentatoru' din cate stiam e pula ala cel mai tare la skanderberg sau cum se scrie..oncescu,sau ceva in gen! faina faza cu podu , si iti zic si de ce se intampla. Din cauza idiotilor de turisti care l-au balanganit odata de ziceai ca vine tornada...ce sa-i faci.

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la [email protected]