joi, 5 august 2010

MySpace Music Download

La sugestia lui Cassy am creeat un plugin pentru Pymaxe care oferă posibilitatea descărcării de muzică de pe profilurile de MySpace ale artiştilor. Plugin-ul suportă (momentan) doar descărcarea de muzică, urmează să studiez cum stă treaba cu videoclipurile (însă nu promit că îmi voi da interesul prea mult - Pymaxe e gândit ca program de descărcat muzică, nu videoclipuri).

Click pentru download

Instrucţiuni de instalare şi utilizare:

  1. Descărcaţi plugin-ul şi salvaţi-l undeva pe hard-disk. Nu e nevoie să dezarhivaţi arhiva .zip
  2. Porniţi Pymaxe, intraţi la Preferinţe, selectaţi tab-ul Plugin-uri şi apăsaţi pe butonul "Instalare"
  3. Selectaţi arhiva zip. Veţi primi un mesaj de confirmare a instalării plugin-ului. Totodată veţi primi şi o eroare - ăsta e un bug în sistemul de plugin-uri care a fost deja rezolvat în viitorul 0.30
  4. Restartaţi Pymaxe pentru ca plugin-ul să intre în funcţiune (după cum spuneam, e un bug acolo)
  5. Intraţi la Preferinţe, selectaţi tab-ul Plugin-uri şi verificaţi ca MySpaceDownloader să fie bifat
  6. Apăsaţi pe butonul din partea dreaptă a lupei (din toolbar) şi introduceţi adresa unui profil de MySpace.
  7. Dacă totul este bine, ar trebui să apară ceva de genul:

Mai departe, zic eu, vă ajută interfaţa intuitivă să vă orientaţi. Dacă apar probleme, nu ezitaţi să îmi scrieţi aici.
Happy Pymaxing!


8 comentarii :

Cassy spunea...

OVIDIU!! Ai o bere :D Sa traiesti!

Anonim spunea...

Salut Ovidiu! Felicitari pentru plugin. Din pacate eu am o problema cand il folosesc: cand introduc adresa de myspace o cauta apoi se blocheaza..pymaxe-ul pot sal inchid doar din task manager. Ai idee care este problema?

Ovidiu spunea...

Am o banuiala cam de la ce ar putea fi. Btw, tu fa-l sa se blocheze, inchide aplicatia din task manager si posteaza aici continutul fisierului remaxe.log din Documents and Settings

Ovidiu spunea...

Solved, ar trebui sa mearga acum. Doar descarca din nou plugin-ul de la link-ul de mai sus. Mersi pentru raportarea bugului :)

DnG spunea...

mie nu-mi downloadeaza toata melodia de pe myspace dc oare?

Ovidiu spunea...

Pai pe MySpace melodia e completa? Sunt multi artisti care pun doar sample-uri acolo, iar de vreme ce melodia de pe serverele MySpace nu e completa, nici plugin-ul nu o poate descarca in asa fel incat sa fie completa.

DnG spunea...

da e completa,faza e ca prima data cand am downloadat mi-a luat 1,5 mega ,am dat si a doua oara crezand k cine stie ce s-a intamplat si mi-a downloadat 2,5 mega,am dat si a 3a oara si iar 1,3 mega...cred k e ceva de la plugin:-? oricum bravo !!e super tare sa poti sa downloadezi de pe myspace ca sunt melodii care nu le gasesti gratis pe net,poate rezolvi problema :D

phiX spunea...

la mine nu merge sa descarc,
imi apare ca in imagine dau select pe o melodie si dau "Download Select" imi apare ca se descarca si apoi dispare si nimic. de ce oare?