sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Pymaxe

Ultima versiune: 0.60


La doleanţele unei prietene care vroia "un program de descărcat muzică" am pus osul şi tastatura la treaba şi am creeat Pymaxe, un program care ajută la descărcarea de muzică de pe diverse site-uri. În principiu, doar scrii numele melodiei şi aştepţi să apară rezultatele. Programul ar trebui să găsească cam 80% din totalul melodiilor existente în lumea asta.

Programul este, desigur, gratuit (ba chiar open-source) şi este disponibil sub Linux (necesitând PyGTK şi ffmpeg) şi Windows.




Cum se instalează:

  • Pe Linux instalaţi pachetul corespunzător distribuţiei dumneavoastră. Dacă niciunul din formate nu e suportat de aceasta, descărcaţi fişierul "Versiunea de Linux", dezarhivaţi conţinutul arhivei şi executaţi fişierul pymaxe.py. De asemenea nu uitaţi că aveţi nevoie de ffmpeg şi pygtk pentru a putea rula aplicaţia (click aici pentru un tutorial de instalare a ffmpeg în Ubuntu Karmic Koala)
  • Pe Windows executaţi kit-ul lui Pymaxe. Pe Windows Vista şi 7 setup-ul va trebui rulat cu permisiuni de administrator.



32 comentarii :

Unknown spunea...

Bravo Ovidiu, urmatorul pas e sa-ti faci un repository pt ubuntu :)

Unknown spunea...

PS: De la ce vine Pymaxe?

BLacKSKorpiON spunea...

super tare Ovidiu. Multa bafta in continuare :) . Asteptam cu nerabdare si alte chestii interesante facute de tine . Iti multumim ca ajuti la dezvoltarea ubuntu :P http://www.asas.lx.ro

Mitza_003 spunea...

Le ai bine cu programarea. Ma uimesti. E chiar o idee smechera.

sabin spunea...

asa ovidiu sa stii ca si eu am descarcat acest program si sunt fffoarte multumit as vrea sa-ti propun daca poti sa faci si versiune pentruapple pentru ca sunt multi doritori

Ovidiu spunea...

O versiune de Mac e cam imposibil sa apara de vreme ce nu detin niciun astfel de computer. As putea incerca sa dezvolt o versiune pe MacOSX86, dar nu pot sa spun de dinainte care sunt sansele de reusita..

Cassy spunea...

Ovidiu :D dar un myspace downloader care sa scoata din playerul ala de pe myspace te-ai gandit sa lucrezi?
Momentan exista doar un singur site file2hd.com nu stiu cum functioneaza dar e pe baza de invitatii/cont :)

Ovidiu spunea...

Nu m-am interesat niciodata sa vad cum stocheaza cei de pe myspace fisierele audio/video. O sa ma uit zilele astea si, daca se va putea, aceasta facilitate sigur se va regasi ca plugin in Pymaxe.

zam77 spunea...

Bun programul ,in ultimul timp chiar ma chinuiam sa scot de pe trilulilu,eu inainte mai foloseam netvideohunter care acum pentru trilulilu nu mai vrea sa mearga,cel putin pentru mp3.
Tare blogul tau!!!!

Stefan spunea...

Felicitari pentru realizarea acestei aplicatii foarte utile, am multi prieteni care o s-o aprecieze! Felicitari!

Adi spunea...

Excelent program! Foarte practic si rapid. Tine-o tot asa!

Anonim spunea...

va rog sa faceti un super motor de cautare torrente

marianmmm spunea...

Salut.
De ce nu mai merge foslosit acest soft?
Mi-a aparut sa fac update, l-am facut dupa care cand apas pe fereastra softului ma duce pe un sait.
Ce se poate face ?

marianmmm spunea...

Salut.
Am avut instalat acest program si mi-a placut foarte mult.
Mi-a aparut sa fac update la acest program, l-am facut, imi apare o fereastra iar cand apesi pe ea ma duce pe un sait cu GURA HUMORULUI.
Din ce cauza?
Ce se poate face?

marian spunea...

Foarte bun !Nu stiu ce s-a intamplat dar de fiecare data cand il instalez imi apara acel splash screen si asa ramane! Inainte mergea,am sters si din registrii si tot asa face!

Ovidiu spunea...

Cei la care programul ramane la splash screen: trimiteti, va rog, continutul fisierului C:\Documents and Settings\%USERNAME%\Application Data\pymaxe\pymaxe.log la nitanovidiu[at]gmail.com

zam77 spunea...

Pe trilulilu nu mai vrea deloc ,au schimbat ei ceva sau care-i treaba?

Ovidiu spunea...

Da, au limitat numarul ascultarilor la 5 pentru utilizatorii neinregistrati... Momentan incerc sa gasesc o cale de a ocoli aceasta restrictie

zam77 spunea...

Acum merge si pe trilulilu audio ,am cont si m-am logat dar cred ca si ieri eram logat si tot nu mergea.

Anonim spunea...

ovidiu GG pt program ,dar am si eu o intrebare:poti face un plugin sa descarce si de pe 220.ro?

bogdan spunea...

Salut, tocmai am aflat de cele doua programe, am citit commurile, dar nu reusesc sa instalez. Sunt nou in linux. Versiunea care o am : Ubuntu 11.04. Problema: Ubuntu software center imi spune sa instalez doar din surse de incredere. Am bifat ceva cu backports in settings-updatate manager dar nu vrea. Astept ajutorul vostru. Multumesc.

Anonim spunea...

este de apreciat foarte mult ceea ce faci. bafta in continuare.

Anonim spunea...

Pe Debian 6 "Squeeze" sunt probleme cu libavcodec-extra-52 (lipseste?) Asadar, din pacate nu am reusit sa instalez pymaxe.

Valentin spunea...

FOarte tare programelul! Felicitari! Daca era sa donez bani vreunui programator pentru softurile sale, tie ti-as fi donat primul. Pacat ca nu mai merge pe trilu.

Ovidiu spunea...

@valentinciocanel - ultima versiune (0.41) ar trebui sa poata descarca de pe Trilulilu. Vezi site-ul oficial pentru download.

Paul Popov spunea...

Salut. A întâmpinat cineva probleme cu versiunea 0.41? Folosesc Lucid (10.04) și nu pornește (de fapt nu pare să se lanseze). Cu versiunea 0.40 mergea brici. Ceva indicații pls. Mulțumesc anticipat

n1colae spunea...

buna,azi 26/08/2011 am incercat a nustiu cata oara sa descarc pymaxe si nu merge,.stiti care e cauza?si daca se poate o alternativa la pymaxe dar tot asa de practic.multumesc anticipat!

Paul Popov spunea...

Salut, văd că doar eOk funcționează. Probabil au schimbat ceva pe site-uri de nu mai permite accesul. (S-ar putea s- ma înșel cu asta, dar mergând unul din cele 4 site-uri nu prea văd altceva).

Anonim spunea...

Buna,...am avut pana acum cateva luni instalat pymaxe,la un moment dat nu prea ma mergea cum trebuie si in final n-a mai mers deloc.Ce se intampla?tare mai era bun si cred ca altul asemanator de practic si usor nu cred ca mai e.Daca stiti unul bun ca asta va rog sa-mi spuneti sau macar pe aproape.Pymaxe era fenomenal;am cautat pe net,am gasit cateva dar nici unul nu se ridica la nivelul lui "PYMAXE".Multumesc anticipat,o zi buna!

Irina spunea...

Ce tare... practic poti downloadata orice melodie foarte repede:)

Anonim spunea...

... nu mai merge descarcat ... probleme?

Ovidiu spunea...

Da, site-ul a fost atacat zilele trecute. De aici poţi descărca ultimele versiuni ale aplicaţiei.