luni, 25 martie 2013

TODO: TV-Maxe 0.10

Dezvoltarea TV-Maxe merge mai departe către 0.10, versiune cu număr par, deci care va aduce mai puţin pe partea de feature-uri noi şi mai mult pe cea de stabilizare a celor introduse în 0.09.


După cum spuneam şi în postarea ce anunţa TV-Maxe 0.09 funcţia de înregistrare e într-un stadiu incipient, fiind testată foarte sumar, rezultatele testelor fiind doar satisfăcătoare, nicidecum excelente, cum ar fi ideal. Foarte probabil, deci, ca pe sistemul vostru funcţia de înregistrare să funcţioneze bine, să funcţioneze prost sau să nu funcţioneze deloc. În caz de probleme nu vă jenaţi să trimiteţi un email la nitanovidiuatgmail.com cu rezultatul outputului din consolă, detalii despre modul de reproducere al erorii (ce canal aţi încercat să redaţi, dacă s-a creeat măcar fişierul de înregistrare) ba chiar şi mostre de înregistrări eşuate.

Printre altele am început să lucrez, pentru 0.10, la un utilitar de diagnosticare a sistemului, care se va asigura că aveţi tot ce trebuie pentru o experienţă cât mai ideală folosind TV-Maxe. Acest utilitar ne va ajuta, pe voi ca utilizatori şi pe mine ca dezvoltator, să găsim mai uşor eventualele probleme cu aplicaţia. Acesta e singurul feature nou plănuit pentru versiunea următoare, în rest eforturile mele urmând a se concentra pe stabilizarea funcţiei de înregistrare.

P.S. Am primit astăzi un email de la cineva legat de o problemă cu înregistrarea; buba e că nu îl mai găsesc. Dacă ai putea trimite, te rog, din nou e-mail-ul, poate şi cu câteva detalii precum cele descrie în această postare, ţi-aş fi recunoscător. Mulţumesc.

5 comentarii :

iuliancalin spunea...

hai repede cu update-ul...
bine de stiut ca pe 13.04 daca dau play la un program iar dupa aleg altul nu vrea sa se conecteze
intal trebuie sa inchid tv-maxe si apoi sa-l deschid din nou.
la mine doar asa merge
ce zici pe viitor daca am avea parte de ceva de genu (exemplu ui creat de mine in inkscape) https://www.dropbox.com/lightbox/home/public
si nu in ultimul rand cred ca ti-ar prinde bine 10€ nu!?

iuliancalin spunea...

Acum am realizat ca nu e posibila vizualizarea imaginii decat de catre mine.
spec ca se poate vedea de catre oricine folosind link-ul de mai jos
https://www.dropbox.com/s/1s1bwtq38nkjcxk/tv-maxe.png

Anonim spunea...

am inteles ca cine are un cont de pbx tv poate sa utilizeze si TV Maxe pe Linux. Pana ieri am utilizat windows xp sp3. Am avut o mica nelamurire la PBX pentru desktop : de fiecare data cand il puneam pe oprire automata dupa un interval de timp , constatam dimineata dupa restart PC ca acesta functiona 10-15 minute dupa care se restarta ( nu este vorba de blue screen ) , se restarta pur si simplu ca la un shutdown normal. Asta se intampla doar daca puneam pe oprire automata seara; in rest programul functiona foarte bine. Acum nu stiu daca voi intampina aceasi problema si pe Linux Mint 15 pe care l-am instalat azi. ( posibil sa fie doar o problema tehnica la PC-ul meu? ). Sper ca nu risc nimic daca testez TV Maxe pe linux. Spor la treaba ! ( Laurentu )

Ovidiu spunea...

TV-Maxe nu împarte nici măcar o linie de cod cu clientul celor de la PBX, aşa că astfel de buguri nu ar trebui să apară (iar dacă ar apărea ar fi doar o uriaşă coincidenţă). Baftă şi sper să îţi placă :)

Gelu Lăcustă spunea...

Bunaseara domnule Nitan.scuze pentru deranj.am citit comentariile postate pe site,si nu prea sunt multumit de cum se adreseaza unii useri.dar asta e.nustiu ce varsta aveti dar eu am c-am sarit de 2 poli,nustiu daca intelegeti aluzia.am si eu o problema cu tvmaxe.acum lucrez in italia pentru o perioada determinata de timp si am luat un modem tip stick de la tre IT.problema e ca dumineca merge fara probleme dar in cursul saptamanii nu vrea in ruptul capului.folosesc ubuntu de vreo doi ani asa ca nu nu credeti ca stiu totul despre el.am versiunea 12.04 lts.in tara merge l-am testat o saptamana nonstop 24 din 24,dar aici nu vrea.de unde am luat modemul mi-au spus ca am 10 mb pe secunda,dar nu stiu cum pot proba acest lucru pentru ca nu am instalat alt sistem de operare pe laptop.un sfat ceva?cu stima