joi, 9 decembrie 2010

YouTube Download

Se pare că în această noapte cei de la YouTube au schimbat structura link-urilor de accesare a clipurilor de pe acest site, aşa că a crăpat cam orice program ce descarcă clipuri video de pe YouTube, inclusiv Pymaxe. Veşti bune însă deoarece în ultima oră am lucrat la plugin-ul de YouTube, aşa că la ora actuală Pymaxe e printre singurele programe care descarcă clip-uri de pe celebrul site de videosharing. Pentru cei ce au activată actualizarea automată a plugin-urilor ar trebui să vadă că versiuniea plugin-ului YouTube a mai crescut cu un număr (de la 0.26 la 0.27), iar cei ce nu au activată actualizarea ori au o versiune mai veche de 0.35 pot să descarce noua versiune a plugin-ului de aici. O mie de mulţumiri celui care m-a anunţat pe pingbox despre această modificare făcută de YouTube.

14 comentarii :

Marianu's spunea...

Multumim de update-uri Ovidiu!

Anonim spunea...

http://sites.google.com/site/programeyahoodownload/Youtube-Mp3-Download > sau aici direct de pe site :)

daniyl spunea...

Ovidiu multumim pentru ceea ce faci pentru noi

momo spunea...

Si cum instalam acest plugin ,ovidiu ?

Marianu's spunea...

In Preferinte--Plugin-uri-- Instaleaza!Desigur trebuie sa descarcati update-ul de la Ovidiu!
Pentru utilizatorii mai lenesi se poate dezinstala aplicatia si se va instala din nou cu ultimile update-uri direct de pe situl Pymaxe!Nu uitati sa stergeti din registrii vechea versiune!

Marian spunea...

Ovidiu ultima versiune de Pymaxe cel putin pe windows nu stiu cum face pe distributiile de linux merge cat merge apoi trece la faza de "Not Responding"!Cauti sa zicem o melodie,doua, trei in lista care o gaseste dai "play" iar daca treci sa zicem de cateva ori de la o melodie la alta desi dai"stop" la melodia precedenta ca sa o asculti pe urmatoarea "ingheata"!Sa fie de la sistemul de operare sau sa fie un bug?

stiLizer spunea...

Super tare, faci o treabă bună !

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la [email protected], pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Mitza_003 spunea...

de la mine o sa primesti intr-o buna zi o cafea/bere :)

Mitza_003 spunea...

ne intelegem noi cumva ;)

Anonim spunea...

sall sunt cristi vezi ca poti descarca si de pe youtube direct de pe site www.programeyahoodownload.tk

qbert spunea...

@Mitza_003 http://giveabeer.com/
@ultimu` anonim:Ce e coae vrajeala asta ieftina?

Mitza_003 spunea...

ovidiule...mai faci un blogroll cu inca un site de-al meu? :)

Anonim spunea...

Buna! Din pacate nu mai este folositor pymaxe. Va rugam o versiune noua si activarea din nou a site-lui www.pymaxe.com
Mulumim foarte mult pentru efortul depus.