joi, 15 iulie 2010

Greu de ucis

Cu toate eforturile companiei Microsoft e a trage pe linie moartă sistemul de operare Windows XP, se pare că utilizatorii încă se încăpăţânează să nu treacă pe versiunile mai noi de Windows. Şi, pentru că dacă nu îi poţi învinge trebuie să li te alături, Microsoft a extins suportul pentru Windows XP până în anul 2020. Se pare că upgrade-ul la Windows Vista sau 7 nu este chiar atât de ieftin pentru utilizatori care, pe lângă achiziţionarea unei licenţe software mai au nevoie (de multe ori) şi de un upgrade hardware al PC-ului.

Cu toate acestea, suportul pentru Windows XP ServicePack 2 a fost oprit în prima zi a acestei săptămâni aşa că (în caz că nu ai făcut-o deja) e neapărat să faci upgrade la ServicePack 3.

4 comentarii :

Unknown spunea...

Ov1d1u, eu folosesc numai Seven de cand a aparut, in acest moment am o versiune Tiny si pe netbook (imi pun maine Ubuntu) si am renuntat total la XP care nu mi se mai pare sigur, plus ca arata si urat :)

Cassy spunea...

Nu poti sa zici ca arata urat. Arata cum ti-l faci tu. Asta pe langa perioada de extindere..ca parca era 2011 , se va avansa si in modificarea acestuia. Nu toti avem rachete de pc-uri sau leptop-uri.

Mitza_003 spunea...

yeeepeeeee!!!!! am windows 7 dar inca nu trec ca nu stau prea bine la capitolul hardware. mai astept pana la urmatorul upgrade de hardware major, pana atunci o sa raman pe batranul xp.

Mitza_003 spunea...

:Xp