sâmbătă, 7 iulie 2012

Zilele Humorului 2012

Pe profilul de Facebook al d-lui Checheriţă au fost postate două imagini ce anunţă ediţia din anul 2012 al Zilelor Humorului:

Lăsând la o parte toate activităţile sportiv-culturale (asta e, sunt un incult sedentar), sunt plăcut surprins de prezenţa trupei Holograf printre cele ce vor cânta la Zilele Humorului. Spitalul de urgenţă nu îmi plac aşa mult, dar având în vedere vechimea şi notorietatea trupei intră şi aceştia în categoria prezenţelor remarcabile la acest festival. Mandinga, pentru mine, e doar o altă trupă picată în sfera celor ce cântă în limbi necunoscute de dragul de a evita un brain-explosion cauzat de compunerea unor versuri cu ceva semnificaţie artistică.

De remarcat este startul unui nou festival marca "Zilele Humorului", Steaua de Cristal, care se anunţă extrem de interesant (şi care aduce a TipTop Minitop-ul de pe vremuri). Can't wait to see it.

Anyway, probabil în sâmbăta şi duminica Zilelor Humorului voi fi prin zonă, deci dacă e cineva dornic de băut o bere la suprapreţ în zilele alea să dea un semn.